Hőlégballon repűlés leirás

A hőlégballon egy olyan nagyjából gömb alakú ballon, amelyik felemelkedésre és repülésre azt a fizikai törvényt használja fel, amely szerint a meleg levegő (a ballonból) könnyebb mint a hideg levegő (a környezetből).

A hőlegballonnal való repülés az ember által legrégebben kifejlesztett repülési módszer, már a régi Kinában is ismerték, csak nem tudták irányítani. Az első irányítható hőlégballonos repülés 1783 November 21.-én volt Párizs mellett, 2 utassal, Jean-François Pilâtre de Rozier-val és François Laurent d’Arlandes márkival és egy, a Montgolfier testvérek által épitett ballonnal.

A mi ballonjaink a pilotán kivül 1-3 személy szállítására alkalmasak. Maximális odafigyeléssel gondoskodunk az ön biztonságárol és kényelmérol, biztosítva ezzel, hogy minden figyelmét a repülés örömének szentelje. Többéves tapasztalatunk a garancia erre!

Meghívjuk, hogy ismerjenek meg minket és ajándékozzák meg magukat és szeretteiket az egyik legfelemelőbb ajándékkal, egy hőlégballonos repüléssel! Mi majd csendesen lebegve átvezetjük önöket a környékbeli csodálatos táj felett.
Várjuk szeretettel!

Képgaléria