Despre Zborul cu Balonul

Zborurile cu balonul cu aer cald sunt una dintre cele mai fascinante modalități de petrecere a timpului liber într-un mod cu adevărat memorabil.

Acest tip de aeronavă a apărut în China antică sub forma baloanelor nedirijate. Primul zbor cu un balon dirijat a avut loc mult mai târziu, în Franța anului 1783. Baloanele cu aer cald și-au câștigat renumele de a fi primele vehicule aeriene care au transportat oameni cu succes.
Anvelopa umflată cu aer cald poartă nacela balonului (denumită și gondolă sau coș), în care se află pasagerii. Pentru a rezista la temperaturi înalte, îndeosebi în apropierea sursei de încălzire, anvelopa este confecționată din materiale speciale, performante.

Baloanele noastre pot transporta între 1 și 3 persoane în nacelă, fiecare grup fiind însoțit de un instructor. Ne preocupăm cu atenție de siguranța și confortul zborurilor dumneavoastră, pentru ca ele să se desfășoare cât mai relaxat și plăcut în ceea ce vă privește. Anii de experiență în această activitate sunt o garanție a expertizei noastre.

Vă invităm să ne cunoașteți – și să vă oferiți unul dintre cele mai frumoase cadouri sub forma unui zbor cu balonul! În timp ce vă bucurați de senzația deosebită a plutirii peste peisajele minunate din zonă, noi vom ghida cu măiestrie întreaga călătorie!
Vă așteptăm cu drag!

Galerie Foto