Implică-te

Avem nevoie de voluntari pentru a ne ajuta cu promovarea şi organizarea evenimentului. Dacă vrei să faci parte din echipa nostră dinamică, trimite-ne un email cu câteva informații despre tine.
Baloanele sunt uimitoare și cu siguranță îi vor fermeca pe toți participanții. Cu toate astea, noi vom ȋncerca să creăm un eveniment cât mai interesant și variat, plin de activităţi. Deja au confirmat prezenţa majoritatea numerelor de divertisment, dar dacă simți că ai putea oferi ceva ȋn plus programului nostru colorat, te rugăm să ne contactezi. Suntem nerăbdători să cunoaștem noi oameni care ne pot ajuta să ȋmbunătățim acest festival.
Ai vreun meşteşug unic, deosebit? Ești un furnizor local pentru turişti? Crezi că ai un produs sau un serviciu care ar trebui să fie expus la evenimentul nostru? Avem disponibile pentru ȋnchiriere o serie de locuri pentru standuri. Contactează-ne și află mai multe informații.
Poate că ești un fotograf, lucrezi la un post de radio local, ești liderul unui grup social, sau pur şi simplu ești un entuziast al balonelor cu aer cald. Transmite-ne dacă vrei să participi la acest eveniment iar noi vom ȋncerca să îți facilităm cererea!