Legyél részese

Önkénteseket keresünk, akik segítenek nekünk a rendezvény reklámozásában, menedzselésében, szórakoztató programokban. Ha Ön úgy gondolja, hogy dinamikus csapatunk részese szeretne és tudna lenni, kérjük küldjön nekünk egy e-mailt, amelyben önmagáról ír.
A hőlégballonok csodálatosak, látványuk lehengerlő, de mi megpróbálunk egy változatos rendezvényt szervezni, szórakozási lehetőségek széles skálájával.A szórakoztató ipar pár képviselője már jelezte szándékát, hogy részt szeretne venni az idei rendezvényen, de ha Ön úgy gondolja, hogy egyedülállo élményt tud varázsolni a fesztiválra, kérjuk írjon nekünk. Tudassa velünk, hogy mivel tudná gazdagítani a fesztivált.
Érdekes, egyedi portékája van? Helyi turisztikai szereplő vagy zonális érdekeltségű cége van? Úgy érzi, hogy portékáját vagy szolgáltatását reklámozni szeretné rendezvényünkön? Bérlésre alkalmas elárusítóhelyeink vannak!
Ha Ön is részese szeretne lenni rendezvényünknek, de nem inkadrálódik a fentebb felsorolt pontokba, kérjük tudassa velünk, hogy miként gondolja ezt és mi megpróbálunk kérésének eleget tenni.